Video

Rohumaaveise saba peterselli-juustuspagettidega

Wend Weis, 4/10: Kevadtorm

Kevadtormi retsept 300 sööjale

85 kg rohumaaveise sabasid
7,5 kg nisujahu
5,5 kg porrulauku
5,5 kg varssellerit
7 kg porgandit
1 kg küüslauku
10 l punast veini
5 kg purustatud tomateid
100 g värsket tüümiani
10 loorberilehte
2 pdl Worcesteri kastet
isegi kuni 35 l vett või puljongit

Puhasta ja tükelda sabad. Tolmuta sabatükke soola ja pipraga maitsestatud nisujahus ning pruunista pannil kuldpruuniks. Pruunista ka kõik kooritud ja tükeldatud köögiviljad.
Lõpuks lisa vein, purustatud tomatid ja kõik ülejäänud maitseained. Kogu vett või puljongit ära kohe juurde vala, vaid tee seda osade kaupa, et hautis saaks podiseda, mitte keeda. Hauta nõrgal tulel vähemalt 6 tundi.

Peterselli-juustuspagetid

45 kg spagette
2 kg lehtpeterselli
2 kg Forte juustu riivitult

Suure katlaga vesi keema ja spagetid sisse. Keemise ajal riivi juust ja tükelda petersell. Et spagetid üksteise külge kinni ei jääks, lisa õli natukene pärast kurnamist. Ja enne serveerimist lisa juust ja petersell.

Jätku leiba!


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Nõusolek isikuandmete töötlemiseks
Olen lugenud ERR-i internetipõhiste teenuste isikuandmete kaitse põhimõtteid, millega saab tutvuda siin.
Annan ERR-ile õiguse säilitada ERR-i infosüsteemis enda nime, isikukoodi ja e-posti aadressi ning kommenteerimise hetkel kasutusel olnud IP-aadressi kuni konto kustutamiseni.
Mittenõustumisel ei ole võimalik ERR.ee keskkonda kommentaare postitada.
Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar
ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.