Unustatud maitsed, 4/6: Raplamaa

"Unustatud maitsed" on saatesari, mis jutustab iidsetest retseptidest, kaduvatest ametitest ja ebatavalistest harrastustest; sari kultuurist, toidust ja eluviisidest. Täna siirdume Kesk-Eestisse Rapla maakonda ja uurime, kuidas valmistatakse mustikasuppi. Räägime klaasitööstuse ajaloost ja tegutseme tõelise klaasipuhuja ning -kunstniku töötoas.

Valmistame nüüdseks küll unustuse hõlma vajunud, kuid omal ajal väga populaarset rooga – kartulivorstikesi –, mida tehti taludes kartulisaagi korjamise aegu. Režissöör Aljona Suržikova, operaator Ivan Panasjuk, teksti loeb Dmitri Kukuškin, heli Dmitri Piibe, produtsent Aljona Suržikova. Tootja Diafilm OÜ.

 


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud