Unustatud maitsed, 4/6: Raplamaa

"Unustatud maitsed" on saatesari, mis jutustab iidsetest retseptidest, kaduvatest ametitest ja ebatavalistest harrastustest; sari kultuurist, toidust ja eluviisidest. Täna siirdume Kesk-Eestisse Rapla maakonda ja uurime, kuidas valmistatakse mustikasuppi. Räägime klaasitööstuse ajaloost ja tegutseme tõelise klaasipuhuja ning -kunstniku töötoas.

Valmistame nüüdseks küll unustuse hõlma vajunud, kuid omal ajal väga populaarset rooga – kartulivorstikesi –, mida tehti taludes kartulisaagi korjamise aegu. Režissöör Aljona Suržikova, operaator Ivan Panasjuk, teksti loeb Dmitri Kukuškin, heli Dmitri Piibe, produtsent Aljona Suržikova. Tootja Diafilm OÜ.

 


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Nõusolek isikuandmete töötlemiseks
Olen lugenud ERR-i internetipõhiste teenuste isikuandmete kaitse põhimõtteid, millega saab tutvuda siin.
Annan ERR-ile õiguse säilitada ERR-i infosüsteemis enda nime, isikukoodi ja e-posti aadressi ning kommenteerimise hetkel kasutusel olnud IP-aadressi kuni konto kustutamiseni.
Mittenõustumisel ei ole võimalik ERR.ee keskkonda kommentaare postitada.
Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar
ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.