Video

Vaata veel

Pärnu restoranide nädal tutvustab külalistele kuurortlinna söögikohtade kõrget taset

Eeloleval nädalavahetusel algab Pärnu restoranide nädal, mis algatati linna ettevõtjate poolt. Ootamatult populaarseks osutnud üritusest käis "Terevisioonis" rääkimas Peakokkade ühenduse president Rudolf Visnapuu.

Rudolf Visnapuu sõnul läks restoranide projekti kaasamine üllatavalt lihtsalt. "Alguses arvasime, et hea kui tuleb kümme kokku aga kui see on vabatahtlik ja kutsusime kõiki, et lihtsalt tulge siis tuli 18," rääkis Visnapuu. Tema arvates on Pärnu ammu selleks valmis, et seal midagi põnevat toimuks. "Seda enam, et Pärnus pidi toimuma Jääfestival - noh ilma vaadates ei jäänud jääd," tõdes Visnapuu, kelle hinnangul täidab restoranide nädal ära jäänud festivali auku linna sündmuste kalendris.

Rudolf Visnapuu märkis, et Pärnu restoranide tase on juba ammu väga kõrgele tõusnud. "Siin ongi see koht näidata, et Pärnus on väga häid söögikohti ja peakokkasid," sõnas Visnapuu. Peakokkade ühenduse president Rudolf Visnapuu paneb ise püsti pop-up restorani, sest tema enda toidukohas käib veel ehitus.

Visnapuu pop-up restorani asukohaks sai Estonia Spa 8. korruse panoraam kohvikusse. Samas meenutas Visnapuu, et ideid kuhu söögikoht üles panna oli mitmeid alates välitelgist kuni basseinini välja.

Toimetas
Allan Rajavee

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud