Video

Vaata veel

Hakklihasaiad

600 g kvaliteetset veisehakkliha

3 muna

1 peeneks tükeldatud sibul

2-3 peeneks hakitud küüslauguküünt


Midagi, mis veiseliha pisut mahlasemaks muudaks – seahakkliha, sea või veiserasva, merevaiku, riivjuustu. Mina lisan suure lusikatäie lambarasva, mille olen hakklihamasinast läbi lasknud ja mis väikeste portsudena sügavkülmas oma aega ootab.


sool, MP

peotäis hakitud tilli


1 suur viilutatud sai


Sega kõik koostisosad (välja arvatud sai) ühtlaseks massiks. Maitsesta soola ja pipraga. Pane kahvliga igale saiaviilule paks kiht lihasegu. Paksult ent samas õhuliselt. Lihasegu paksus võib olla sama suur saiaga.

Küpseta eelkuumutatud ahjus 200 kraadi juures u. 15 minutit kuni sai on põhja pealt kuldpruun. Ja pane ahjuplaat keskmisele kõrgusele, et saiapõhjasid ei kõrvetaks.

Enne söömist tilguta saiale paar tilka lahjendatud söögiäädikat!


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Kommenteerimine on lubatud registreeritud kasutajatele!Olete sisseloginud kui {{userAlias}}
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Autendi ja kommenteeri ID-kaardiga.
Lisa uus kommentaar