Video

Hakklihasaiad

600 g kvaliteetset veisehakkliha

3 muna

1 peeneks tükeldatud sibul

2-3 peeneks hakitud küüslauguküünt


Midagi, mis veiseliha pisut mahlasemaks muudaks – seahakkliha, sea või veiserasva, merevaiku, riivjuustu. Mina lisan suure lusikatäie lambarasva, mille olen hakklihamasinast läbi lasknud ja mis väikeste portsudena sügavkülmas oma aega ootab.


sool, MP

peotäis hakitud tilli


1 suur viilutatud sai


Sega kõik koostisosad (välja arvatud sai) ühtlaseks massiks. Maitsesta soola ja pipraga. Pane kahvliga igale saiaviilule paks kiht lihasegu. Paksult ent samas õhuliselt. Lihasegu paksus võib olla sama suur saiaga.

Küpseta eelkuumutatud ahjus 200 kraadi juures u. 15 minutit kuni sai on põhja pealt kuldpruun. Ja pane ahjuplaat keskmisele kõrgusele, et saiapõhjasid ei kõrvetaks.

Enne söömist tilguta saiale paar tilka lahjendatud söögiäädikat!


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Nõusolek isikuandmete töötlemiseks
Olen lugenud ERR-i internetipõhiste teenuste isikuandmete kaitse põhimõtteid, millega saab tutvuda siin.
Annan ERR-ile õiguse säilitada ERR-i infosüsteemis enda nime, isikukoodi ja e-posti aadressi ning kommenteerimise hetkel kasutusel olnud IP-aadressi kuni konto kustutamiseni.
Mittenõustumisel ei ole võimalik ERR.ee keskkonda kommentaare postitada.
Laadi juurde ({{take2}})
Kommenteerimine on lubatud registreeritud kasutajatele!Olete sisseloginud kui {{userAlias}}
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Autendi ja kommenteeri ID-kaardiga.
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud

ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.