Pannil praetud angerjas (Foto: http://hidblomlegabu.is/ponnusteiktur-all/)

Pannil praetud angerjas

Islandi taluköök 4, 10. saade

Koostisained

Neljale

- 2 kg värskeid angerjaid, puhastatud, nülitud ja pestud
- rukkijahu
- oliiviõli
- küüslaugusoola
- värskelt jahvatatud musta pipart
- võid

Valmistamine

Lõigake angerjad u 7 cm suurusteks tükkideks ja veeretage tükke rukkijahus. Kuumutage suurel paksupõhjalisel pannil õli, tõstke kalatükid võimalikult kuumale pannile ning alandage siis kuumust. Maitsestage küüslaugusoola ja musta pipraga. Praadige angerjaid umbes 20 minutit, suuremaid tükke kuni pool tundi. Lisage vahetult enne praadimise lõpetamist pannile võid. Nõrutage küpsed kalatükid köögipaberil liigsest rasvast ja serveerige kohe koos keedukartulite ja valge jahukastmega.


Samal teemal

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Nõusolek isikuandmete töötlemiseks
Olen lugenud ERR-i internetipõhiste teenuste isikuandmete kaitse põhimõtteid, millega saab tutvuda siin.
Annan ERR-ile õiguse säilitada ERR-i infosüsteemis enda nime, isikukoodi ja e-posti aadressi ning kommenteerimise hetkel kasutusel olnud IP-aadressi kuni konto kustutamiseni.
Mittenõustumisel ei ole võimalik ERR.ee keskkonda kommentaare postitada.
Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar
ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.