Mugicha (Foto: http://hidblomlegabu.is/mugicha/)

Mugicha

Islandi taluköök 4, 5. saade

Jaapanis ja Koreas ei valmistata teed üksnes teelehtedest, vaid ka röstitud odrateradest. Odrateri või -kruupe võib röstida ahjus 180 °C juures umbes 30 minutit või siis kuumal pannil – sel juhul kulub selleks umbes veerand tundi. Panni tuleb aeg-ajalt raputada ning teri võib sellele puistata üksnes õhukese kihina, et need ühtlaselt läbi küpseksid ega kõrbema ei läheks. Odraterad on valmis, kui need muutuvad kuldpruuniks ja hakkavad magusalt lõhnama.

Koostisained
- 200 g odrakruupe, röstitult
- 1 l vett

Valmistamine
Valage vesi kastrulisse ja laske keema tõusta. Alandage kuumust, kallake röstitud odraterad sisse, katke kastrul kaanega ja laske viis kuni kümme minutit tõmmata (olenevalt soovitud kangusastmest).


Samal teemal

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Nõusolek isikuandmete töötlemiseks
Olen lugenud ERR-i internetipõhiste teenuste isikuandmete kaitse põhimõtteid, millega saab tutvuda siin.
Annan ERR-ile õiguse säilitada ERR-i infosüsteemis enda nime, isikukoodi ja e-posti aadressi ning kommenteerimise hetkel kasutusel olnud IP-aadressi kuni konto kustutamiseni.
Mittenõustumisel ei ole võimalik ERR.ee keskkonda kommentaare postitada.
Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar
ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.