Tuleviku toit, 3/3 (Tomorrow's Food, Inglise 2015)

Kuidas saada seentest tohutus koguses valgurikast toitu ja teha ilma lihata teie tuntud lemmikroogi? Lahkame ka palju poleemikat tekitanud GMO temaatikat, mille eesmärgiks on siiski elusid päästa. Seetõttu uurimegi lähemalt ebahariliku värvusega tomatit, mis võib aidata vältida südamehaigusi, insulti ja isegi vähki ning teeme tutvust kitsedega, kelle piim on sama toitev kui inimese rinnapiim.

Angela Hartnett mekib Hollandis 3D printeriga loodud pastat ja võrdleb oma kokandusoskusi superarvutiga. Chris Bavin külastab futuristlikku vertikaalfarmi Chicagos, kus taimed kasvavad pilvelõhkujates ilma mulla ja päikesevalguseta. Suurbritannias proovib rühm katsealuseid ajada nädal aega läbi ilma toiduta, tarbides vaid rammusaid piimakokteile. Dr Shini Somara proovib uudset šokolaadi, mille valmistamisel on kasutatud seeni, mistõttu selle suhkrusisaldus on peaaegu olematu.


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Nõusolek isikuandmete töötlemiseks
Olen lugenud ERR-i internetipõhiste teenuste isikuandmete kaitse põhimõtteid, millega saab tutvuda siin.
Annan ERR-ile õiguse säilitada ERR-i infosüsteemis enda nime, isikukoodi ja e-posti aadressi ning kommenteerimise hetkel kasutusel olnud IP-aadressi kuni konto kustutamiseni.
Mittenõustumisel ei ole võimalik ERR.ee keskkonda kommentaare postitada.
Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar
ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.