Video

Vaata veel

Rohke kalatuur, 5/8 (ETV 2015)

Saade on järelvaadatav veel 15 päeva
Karpkala, Cyprimus carpio, on pärit Aasiast, kelle vanad roomlased Hiinast kunagi Euroopasse tõid. Suuresti tänu hiinlastele kasvatatakse ja süüakse karpkala kogu maailmas aastas kokku umbes 3 miljonit tonni! Karpkala kasvatatakse ka Eestis. Kuidas seda tehakse ja mida maitsvat temast valmistada saab, uurib saatejuht Gaute Kivistik Tartumaal Kalda pere karpkalakasvatuses. Režissöör Maire Radsin, toimetaja Marika Kaasik, produtsent Ene-Maris Tali.

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Nõusolek isikuandmete töötlemiseks
Olen lugenud ERR-i internetipõhiste teenuste isikuandmete kaitse põhimõtteid, millega saab tutvuda siin.
Annan ERR-ile õiguse säilitada ERR-i infosüsteemis enda nime, isikukoodi ja e-posti aadressi ning kommenteerimise hetkel kasutusel olnud IP-aadressi kuni konto kustutamiseni.
Mittenõustumisel ei ole võimalik ERR.ee keskkonda kommentaare postitada.
Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar
ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.