Video

Ahjuõunad jõhvikate ja martsipaniga

8-10 kodumaist hapukat õuna

1, 5 dl kuivatatud jõhvika-pähklisegu

50 g martsipani

kaneeli ja kardemoni

5 tl võid

serveerimiseks vanillijäätist

Eemalda õuntel südamikud. Kõige parem on seda teha spetsiaalse õunasüdamiku eemaldajaga. Tõsta õunad võiga määritud ahjuvormi. Tükelda martsipan väikesteks kuubikuteks. Haki pähklid, jõhvikad ning sega martsipanikuubikute, kardemoni ja kaneeliga. Täida õunad seguga ja pane peale umbes pool teelusikatäit võid. Küpseta 180 kraadi juures 20 minutit või kuni õunad on pehmed. Naudi ahjusoojalt, pidulikumal puhul vanillijäätisega.


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Kommenteerimine on lubatud registreeritud kasutajatele!Olete sisseloginud kui {{userAlias}}
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Autendi ja kommenteeri ID-kaardiga.
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud