Maahommik

Koduveinimeister Tiina Kuuler kolis aasta tagasi Kuusalu valda Valgejõe külla ja rajab sinna veinitalu. Esimesed marjapõõsad on istutatud ja käärimisanumad ootavad täitmist. Järgmiseks plaanib naine korda teha toad vanas metskonnahoones, et sinna tulevikus külalisi majutada.

Sulatusahjuga klaasikodasid Eestimaa pinnal saab üles lugeda ühe käe sõrmedel. Järvakandis on seesugune klaasistuudio meister Eero Vaikrel, kes põrgukuumuses turistidele kausse, vaase ja muid klaasesemeid puhub.

Vennad Ville ja Veiko Pak juhivad ettevõtet OÜ Kadarbiku Köögiviljad, mille peedipüreesuppi auhinnati sel kevadel aasta parima valmistoidu hõbemärgiga. Uurime, kuidas käib töö Ääsmäel nende tehases ja põldudel.

Laastu talu perenaised õpetavad, kuidas panna maha maasikataimi ja teha nõgesekääritist, mis annab taimede kasvule hea hoo sisse.

 


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar

Samas kategoorias