Video

Ahjuvutt juurviljadega

kaks vutti inimese kohta
pakk majoneesi
maitseained: sool, pipar, karri, kurkum
küüslauk
õun
must ploom
apelsin
kartul, kaalikas porgand, paprika

Maitsesta majonees soola, pipra, kurkumi ja karriga. Maitse, et kõike oleks pigem tugevalt tunda. Soola olgu rohkem, sest osa soola läheb küpsemisel lihasse.
Hõõru vutirümbad küüslauguga sisse, seejärel kata nii seest kui väljast majoneesiga. Võimalusel pane kaheksaks tunniks külmikusse, alles seejärel küpseta.

Täida majoneesiga määritud vutid tükeldatud musta ploomi, õuna ja apelsiniga. Pane küpsetuskotti. Lisa kotti ka tükeldatud juurvilju. Küpseta vutte 200-kraadises kuumuses 40-minutit või tiba rohkem. Küpsetuskotist saad lisaks maitsvatele vuttidele ka maitsva kastme.


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Kommenteerimine on lubatud registreeritud kasutajatele!Olete sisseloginud kui {{userAlias}}
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Autendi ja kommenteeri ID-kaardiga.
Lisa uus kommentaar