photo

Wend Weis

Reedeti kell 20.30,
kordus P kell 11.15 ja E lõunati.

Vaata saateid juba enne tele-eetrit!

foto
Wend Weis, 1/10: Vormsi (6)
20.10.2017 20:30

Wend asub bussitäie lasteaialastega Tallinnast teele müstilise ja müütilise looma - Bos primigenius leidmiseks. Maailma äärele. Et avastada, mida sel imeloomal on meile pakkuda. Kõõludes ilmsi ja ulmsi reaalsuses, avastades jumalate toidulauda - vorstina - veisest.

foto
Wend Weis, 2/10: Hiiumaa (5)
27.10.2017 20:30

Nagu teada - Maarjamaa kamar on ahas ja vaene. Naftat tuleb parimal juhul telereklaami diivanist. Samal ajal on meie rannaniidud oma eripära ja liigirikkuse tõttu arvatud Euroopa Liidu loodusdirektiivi I lisasse kui esmatähtis elupaigatüüp. Kogu Euroopas võib seda elupaigatüüpi kohata vaid siin – Läänemere ääres ja kõige enam just Eestis. Nii me sööme kulda seda ise teadmata.

foto
Wend Weis, 3/10: Puurmani (3)
3.11.2017 20:30

Kevad on tärkamise ja sünni aeg. Puurmanis Puutsa talus oli poegimise aeg. Ja oh imet - kahte lehma õnnistati kaksikutega, mis lehmade puhul on sama haruldane kui inimeste puhulgi - 1-2 protsenti. Saade valmis koostöös talunike ühendusega Liivimaa Lihaveis. Saatejuht Wend, režissöör Mihkel Ulk.

foto
Wend Weis, 4/10: Kevadtorm (5)
10.11.2017 20:30

Kuidas on seotud veis ja Eesti kaitsevõime? Kas 300 sõdurile on võimalik pakkuda metsas peale Kevadtormi karmi õppust gurmeerestorani tasemel kokakunsti? See selgub Ööbiku gastronoomiatalu peremehe Ants Uustalu ja Wenna koostöös keset mürskude vilinat Aegviidu polügoonil. Saade valmis koostöös talunike MTÜ-ga Liivimaa Lihaveis. Saatejuht Wend, režissöör Mihkel Ulk.

foto
Wend Weis, 5/10: Koivakonnu
17.11.2017 20:30

See, mis on - sureb. See on täiesti loomulik, arvestades kõiksuse kulgu. Aga vahel mõned keelduvad välja suremast ja mõnel maakillul saavad karjapoistest, jajah, neist põlvpükstes inimhakatistest, hoopis kauboid. Siinsamas, meil. Saatejuht Wend, režissöör Mihkel Ulk. Saade valmis koostöös talunike MTÜ-ga Liivimaa Lihaveis.

foto
Wend Weis, 6/10: Kirbla
24.11.2017 20:30

Okastraat. Veis. Šaakal. Imeline pärand meie lähimest ja kaugemast minevikust. Mille sõlmib kokku tervikuks W koos restoran Ribe peakokk Radoslav Mitroga. Ilma okastraadita seedekulglas ja meeles. Saade on valminud koostöös talunike MTÜ-ga Liivimaa Lihaveis. Saatejuht Wend, režissöör Mihkel Ulk.

foto
Wend Weis, 7/10: Nakatu (3)
1.12.2017 20:30

Inimesed eelistavad elu linnas. Nagu iga loom ja bakter koonduda sinna, kus toitu rohkem. Aga miks mõned liiguvad vastupidi? Linnast maale. Veiste ja rohumaadele? Saade on valminud koostöös talunike MTÜ-ga Liivimaa Lihaveis. Saatejuht Wend, režissöör Mihkel Ulk.

foto
Wend Weis, 8/10: Tartu
8.12.2017 20:30

On tipud: geograafilises võtmes - Džomolungma. Inimlikus - Lurich, Keres, Päts, Poska jne. Aga liha käitlemise kunstis on tipuks Tartu Lihunikuäri, kus võib õppida liha töötlemist ja kasuks tuleb see isegi Wennale. Saade on valminud koostöös talunike MTÜ-ga Liivimaa Lihaveis. Saatejuht Wend, režissöör Mihkel Ulk.

foto
Wend Weis, 9/10: Mõniste (1)
Täna 20:30

Kuidas eetiliselt toituda? Ainult vegan või praana? Wend üritab ellu jääda moraalses dilemmas, kus ühel pool on puhas energia ja teisel aga kastreeritud loomade and. Saade on valminud koostöös talunike MTÜ-ga Liivimaa Lihaveis. Saatejuht Wend, režissöör Mihkel Ulk.

Saatesarjast

Wend Weis - huumoriga vürtsitatud kokandussari (15)

Värskes kokandussarjas tutvutakse Priit Kuuse juhtimisel parimate veiseliharoogadega ning Wennale omaselt ei puudu saatest ka hea nali. Tegu on omamoodi kokandusliku reisisaatega mööda imeilusat Eestimaad. Peaosas on alati särav kodumaine rohumaaveis, keda assisteerivad Eesti tippkokad ja kokahakatis Wend.

Loe edasi

Uudised ja videod

Retseptid Vaata veel

Kommenteeri saateid

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Lae juurde ({{take}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar