etvetv2etv+
Otse

telekava

Unustatud maitsed

4/6: Raplamaa (Eesti) 28.11.2018

28.11.2018
Täna siirdume Kesk-Eestisse Rapla maakonda ja uurime, kuidas valmistatakse mustikasuppi. Räägime klaasitööstuse ajaloost ja tegutseme tõelise klaasipuhuja ning -kunstniku töötoas. Valmistame nüüdseks küll unustuse hõlma vajunud, kuid omal ajal väga populaarset rooga – kartulivorstikesi –, mida tehti taludes kartulisaagi korjamise aegu. Režissöör Aljona Suržikova, operaator Ivan Panasjuk, teksti loeb Dmitri Kukuškin, heli Dmitri Piibe, produtsent Aljona Suržikova. Tootja Diafilm OÜ.

  • Saate info
  • Saate lõigud
  • Vaata järele
  • Tegijad
  • Sarnased saated
ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.
Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: