etvetv2etv+
Otse

telekava

Unustatud maitsed

3/6: Samovaride muuseum, matrjoška ajalugu (Eesti) 21.11.2018

21.11.2018
Saatesari, mis jutustab iidsetest retseptidest, kaduvatest ametitest ja ebatavalistest harrastustest; sari kultuurist, toidust ja eluviisidest. Täna ootab meid ees põnev rännak vene matrjoška ajalukku. Räägime sellest, kuidas kaks eesti noormeest kohtusid Austraalias ja otsustasid avada Kesk-Eestis kohviku. Alustuseks aga külastame vanausulisi ja samovaride muuseumi Kagu-Eestis Mustvee lähedal asuvas Tiheda külas. Seal saame teada, millise retsepti järgi valmistatakse keedusuhkrut ja miks selline maius üldse sündis. Režissöör Aljona Suržikova, operaator Sergei Trofimov. Tootja Diafilm.

Alustuseks aga külastame vanausulisi ja samovaride muuseumi Kagu-Eestis Mustvee lähedal asuvas Tiheda külas. Seal saame teada, millise retsepti järgi valmistatakse keedusuhkrut ja miks selline maius üldse sündis. Režissöör Aljona Suržikova, operaator Sergei Trofimov. Tootja Diafilm.

  • Saate info
  • Saate lõigud
  • Vaata järele
  • Tegijad
  • Sarnased saated
ERR kasutab oma veebilehtedel http küpsiseid. Kasutame küpsiseid, et meelde jätta kasutajate eelistused meie sisu lehitsemisel ning kohandada ERRi veebilehti kasutaja huvidele vastavaks. Kolmandad osapooled, nagu sotsiaalmeedia veebilehed, võivad samuti lisada küpsiseid kasutaja brauserisse, kui meie lehtedele on manustatud sisu otse sotsiaalmeediast. Kui jätkate ilma oma lehitsemise seadeid muutmata, tähendab see, et nõustute kõikide ERRi internetilehekülgede küpsiste seadetega.
Hea lugeja, näeme et kasutate vanemat brauseri versiooni või vähelevinud brauserit.

Parema ja terviklikuma kasutajakogemuse tagamiseks soovitame alla laadida uusim versioon mõnest meie toetatud brauserist: