Video

Vaata veel

Unustatud maitsed, 3/6: Samovaride muuseum, matrjoška ajalugu

Saatesari, mis jutustab iidsetest retseptidest, kaduvatest ametitest ja ebatavalistest harrastustest; sari kultuurist, toidust ja eluviisidest. Täna ootab meid ees põnev rännak vene matrjoðka ajalukku. Räägime sellest, kuidas kaks eesti noormeest kohtusid Austraalias ja otsustasid avada Kesk-Eestis kohviku. Alustuseks aga külastame vanausulisi ja samovaride muuseumi Kagu-Eestis Mustvee lähedal asuvas Tiheda külas. Seal saame teada, millise retsepti järgi valmistatakse keedusuhkrut ja miks selline maius üldse sündis. Reþissöör Aljona Surþikova, operaator Sergei Trofimov. Tootja Diafilm.


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar