Video

Vaata veel

Kaneeline kõrvitsavorm

2 muna
1 dl suhkrut
näpuotsatäis soola
4 dl piima
200 - 300 g riivitud kõrvitsat
5 dl jämedaid kaerahelbeid (soovitavalt täistera)
5-8 lehmakommi (soovi korral)
0,5 tl kaneeli
0,5 tl jahvatatud muskaatpähklit
1 banaan

Klopi munad suhkru ja soolaga kergelt vahule. Sega juurde piim, riivitud kõrvits, kaerahelbed, väikesteks tükkideks hakitud kommid, kaneel, muskaatpähkel ning eelnevalt kahvliga purustatud banaan. Aseta segu võiga määritud vormi (ca 17x25) ning küpseta 200 kraadi juures 45 minutit.


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Kommenteerimine on lubatud registreeritud kasutajatele!Olete sisseloginud kui {{userAlias}}
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Autendi ja kommenteeri ID-kaardiga.
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud