Video

Vaata veel

Veisesüdame tartar, ahvenanahakrõps, kadakamajonees

Hiiumaa köök

Veisesüdame tatar, ahvenanahakrõps, kadakamajonees

Veisesüdame tartar:

200 g jahutatud ja värske veise süda
20 g peenelt hakitud shalottsibul
1 väiksem küüslauguküüs
veidi hakitud tilli ja peterselli
soola ja pipart maitse järgi
soovi korral srirachat

Puhasta süda kelmetest ning haki peenelt.
Lisa kõik ülejäänud komponendid, sega kokku
ning maitsesta soola ja pipraga

 

Ahvenanahk:

peotäis ahvenanahku

Pese nahad külma vee all puhtaks ning kuivata.
Maitsesta soolaga, sega läbi ning friti kuni on
õrnalt kuldsed. Nõruta õlist ning jäta majapidamispaberi
peale kuivama.


Kadakamajonees

Valmista klassikaline majonees ning sega
sisse veidi kadakasiirupit.

Serveeri südametartar kadakamajoneesiga ning puista peale
krõbedat ahvenanahka. Serveeri lisaks värsket rohelist salatit
või röstsaia.

Veisesüda, ahvenanahk, kadakas ning sai on pärit Hiiumaalt


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Kommenteerimine on lubatud registreeritud kasutajatele!Olete sisseloginud kui {{userAlias}}
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Autendi ja kommenteeri ID-kaardiga.
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud