Video

Vaata veel

Eesti hapukurgimeistri retsept (2)

Marinaad:

1 l vett
2 spl kivisoola
2 spl suhkrut
1 spl 30% äädikat

Keeda marinaad valmis ja jahuta ning kalla kurkidele. Vaja läheb 1,3 kg kurki, peotäis mustsõstralehti, hakitud tilli, 1 mädarõikaleht, paar küüslauguküünt ja mõni tera musta pipart. Panna kurgid purki, lisada kõik ülejäänud ained ja kallata peale marinaad.

15-19 tundi ja kurgid ongi valmis!


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Kommenteerimine on lubatud registreeritud kasutajatele!Olete sisseloginud kui {{userAlias}}
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Autendi ja kommenteeri ID-kaardiga.
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud