Video

Vaata veel

Räim tomatis

Paneerime räimerümbad toortatrajahus (nii on põnevam kui tavalises jahus) ning praeme rohkes toiduõlis.

Edasi tõstame rümbad pannilt alusele ja maitsestame soolaga. Pannile jäänud praejahuse õli baasil valmistame tomatikastme. Selleks lisame esmalt hakitud porrut, praeme seda veidi ja lisame siis tomatipastat, paprikapulbrit, pestot, hakitud ingverit, veidi mett, sidrunimahla ja sojakastet.

Kuumutame korralikult läbi ning lisame saadud kastmesse praetud rümbad. Liigutame pannil kastet ja rümpasid ettevaatlikult, et nad kastmega seguneks.

Tähtis on, et rümbad terveks jääks. Kuumutame veel mõne minuti, misjärel lisame maitserohelise ja valmis ta ongi - vana hea räim tomatis, veidi kaasaegsema varjundiga.

Süüa kõlbab selline roog nii soojalt kui külmalt.


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud