Video

Vaata veel

Krõbedad seene- ja pohlapirukad

Kukeseened
Lehterkukeseened
Tüümian
Petersell
Küüslauk
Sibul
Pohlad
Toorjuust
Või
Filotaigen
Sool, pipar

Puhasta seened, prae sibula ja küüslauguga läbi ning lisa tüümian.
Maitsesta ja tõsta jahtuma.
Tükelda petersell ja sega kõik see mant toorjuustuga ja pohladega üheks massiks.
Vajadusel veel maitsesta.
Lõika filotaigna rull neljaks ja voldi üks osa lauale lahti.
Pane natukene seenetäidist sisse, määri sulatatud võiga ja voldi kolmnurkselt kokku.
Pintselda veel võiga pealt ja pane ahju 180c juurde küpsema, kuni pirukad on ilusti kuldpruunid.

Toimetas
Madis Laur

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Kommenteerimine on lubatud registreeritud kasutajatele!Olete sisseloginud kui {{userAlias}}
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Autendi ja kommenteeri ID-kaardiga.
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud