Video

Vaata veel

Kuidas idusid idandada?

Lutsernisalsa

1 peeneks hakitud punane sibul

1 puhastatud ja peeneks hakitud tsilli

2 sl hakitud tilli või koriandrit

Pool kooritud ja hakitud kurki

175 g lutsernivõrseid

 

Loputa idandid, koori kurk, puhasta tsilli. Haki sibul, tsilli, till ja kurk ja sega lutserniga. Paku salatina, leivakattena, lisandiks supile jne.


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Kommenteerimine on lubatud registreeritud kasutajatele!Olete sisseloginud kui {{userAlias}}
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Autendi ja kommenteeri ID-kaardiga.
Lisa uus kommentaar