Video

Vaata veel

"Skandinaavia dieet"

Eesti toitumisnõustajate ühingu juhatuse liige Külli Holsting selgitas, mis asi on "Skandinaavia dieet" ning valmistas tervisliku hommikusöögi.

Kaerahelbepuder

400 ml vett

200 ml kaerahelbeid

100 ml õunamahla

Soovi korral kaneeli

Serveerida marjade, seemnetega, pähklitega

Lase vesi keema, lisa kaerahelbed, keeda 3 minutit, lisa õunamahl ning kaneel ja lase 3 minutit kaane

alla haududa. Serveeri marjade, seemnete ja pähklitega.

Naadipesto

Peotäis naati

1 keskmine keedetud kartul

2 spl maitsepärmi (Bon Soya)

4 sl tudra-, kanepi vm õli

1-2 küünt küüsaluku

Soola ja pipart

Pese naadid voolava vee all, raputa kuivaks. Koori kartul kui oled keetnud koorega. Puhasta küüslauk.

Mõõda komponendid blenerisse või saumikseri anumasse ning blenderda kreemjaks. Kontrolli soola

ja pipra maitset. Serveeri täistera rukkileivaga.


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Kommenteerimine on lubatud registreeritud kasutajatele!Olete sisseloginud kui {{userAlias}}
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Autendi ja kommenteeri ID-kaardiga.
Lisa uus kommentaar