Video

Vaata veel

Kartulisuflee koduaia vaarikatega

210 g kooritud sinist kongo kartulit

2 spl tatrajahu

2 muna

1,5 spl tudraseemneid

3 spl aroonia püreed

1 spl võid; lisaks veel ka vormide määrimiseks

4 spl suhkrut

Soola

Riivitud muskaatpähklit


Kooritud kartulid tükeldada väiksemaks, asetada võimalikult väiksesse keedupotti ja katta veega. Lisada 2 spl suhkrut. Katta küpsetuspaberiga ja keeta 15-20 minutit. Suruda läbi tiheda sõela. Arooniapüree ja 2 munarebu kuumutada paksenemiseni (75C). Kartulipüreele lisada kuumutatud mahlasegu, maitseained ja tudraseemned.

2 munavalget vahustada koos 2 spl suhkruga tugevamaks vahuks ja lisada vähehaaval ülejäänud kartulitaignale.

Tõsta taigen võiga määritud vormidesse (tassidesse). Küpsetada ahjus175C juures 15-18 minutit.


Kõrvale serveerida kas värskeid vaarikaid (kui veel leiab) või isetehtud vaarikajäätist.


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Kommenteerimine on lubatud registreeritud kasutajatele!Olete sisseloginud kui {{userAlias}}
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Autendi ja kommenteeri ID-kaardiga.
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud