Video

Vaata veel

Valge šokolaadi-jõhvikaküpsised ja vaarika-mandli küpsised

Valge šokolaadi-jõhvikaküpsised

TAIGEN
Nisujahu 390 g
Küpsetuspulber 1 tl
Sool 1 tl
Või 225 g
Suhkur 125 g
Pruun suhkur 125 g
Muna 2 tk
Vaniljesuhkur 0,5 tl
Valge šokolaad 130 g
Kuivatatud jõhvikas 130 g

GLASUUR
Toorjuust 225 g
Valge šokolaad 90 g
Vaniljesuhkur 1 tl
Tuhksuhkur 250 g

KAUNISTUS
Kuivatatud jõhvikas 130 g
Valge šokolaad 100 g

Vahusta või, suhkur, pruun suhkur
Lisa munad, vahusta, lisa vaniljesuhkur
Sega omavahel jahu, küpsetuspulber, sool, lisa võisegule
Tükelda kuivatatud jõhvikad ja šokolaad väiksemaks
Sega taignasse
Vormi taigen "vorstiks", paki küpsetuspaberisse ning pane vähemalt tunniks külma
Lõika taignast seibid (0,5-1 cm paks)
Küpseta 175 °C juures ~10 minutit

Sega omavahel kokku toasoe toorjuust, sulatatud valge šokolaad, tuhksuhkur ja vaniljesuhkur.
Pane pritskotti ja kanna küpsistele
Raputa peale kuivatatud jõhvikad
Viimaks triibuta üle valge šokolaadiga

 

Vaarika-mandli küpsised

TAIGEN
Nisujahu 240 g
Jahvatatud mandel 60 g
Muna 1 tk
Suhkur 130 g
Kaneel 1/4 tl
Sool 1/4 tl
Vaniljesuhkur 1/2 tl
Või 240 g
Moos 75 g
Tuhksuhkur kaunistamiseks


Vahusta või suhkruga, lisa muna, vahusta
Sega omavahel kuivained ja lisa vahustatud võikreemile
Sega ühtlaseks taignaks, pane küpsetuspaberisse ja külmkappi vähemalt tunniks ajaks

Võta kapist ja rulli jahusel laual lahti, vormi kahe erineva vormi abil küpsised
Küpseta 175 °C juures 7-10 minutit
Jahuta küpsised pooleldi maha.
Tõsta alumisele poolele moos ja aseta ülemine pool peale.
Kaunista tuhksuhkruga


Samal teemal

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Kommenteerimine on lubatud registreeritud kasutajatele!Olete sisseloginud kui {{userAlias}}
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Autendi ja kommenteeri ID-kaardiga.
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud