Rõõsk petisupp

Islandi taluköök, 2. saade

Kuuele inimesele

KOOSTISAINED

5 l rõõska hapendamata petti
150 g riisijahu
75 g suhkrut
75 g seemneteta rosinaid
15 g kaneeli


VALMISTAMINE

Laske piim keema tõusta, lisage suhkur, rosinad ja kaneel ning veega kergelt paksendatud riisijahu. Laske supil veerand tundi tasasel tulel vaikselt keeda. Serveerige nagu pudingit.


Samal teemal

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud