Pannil praetud angerjas (Foto: http://hidblomlegabu.is/ponnusteiktur-all/)

Pannil praetud angerjas

Islandi taluköök 4, 10. saade

Koostisained

Neljale

- 2 kg värskeid angerjaid, puhastatud, nülitud ja pestud
- rukkijahu
- oliiviõli
- küüslaugusoola
- värskelt jahvatatud musta pipart
- võid

Valmistamine

Lõigake angerjad u 7 cm suurusteks tükkideks ja veeretage tükke rukkijahus. Kuumutage suurel paksupõhjalisel pannil õli, tõstke kalatükid võimalikult kuumale pannile ning alandage siis kuumust. Maitsestage küüslaugusoola ja musta pipraga. Praadige angerjaid umbes 20 minutit, suuremaid tükke kuni pool tundi. Lisage vahetult enne praadimise lõpetamist pannile võid. Nõrutage küpsed kalatükid köögipaberil liigsest rasvast ja serveerige kohe koos keedukartulite ja valge jahukastmega.


Samal teemal

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar