Maasikad zabaglione'ga

Islandi taluköök, 2. saade

KOOSTISAINED

3 munakollast
3 spl suhkrut
3 spl Marsalat (sama hästi sobib ka šampanja, valge vein või nt rabarberivein)
Pooleks või veerandikeks lõigatud värskeid maasikaid

VALMISTAMINE

Ajage keskmise suurusega kastrulis veidi vett keema. Segage kuumakindlas kausis omavahel munakollased, suhkur ja vein. Tõstke kauss kuumaveekastrulisse, nii et kauss suuremalt jaolt kastrulis istuks, kuid et selle põhi ei puudutaks vett, muidu tõmbub munasegu tükki. Vispeldage segu pidevalt, kuni see on kuuma veeauru toimel umbes poole võrra paksenenud. Veinivahukreem on valmis, kui vispel hakkab kausi põhja triipe jätma.

Tõstke maasikapoolikud pokaalidesse ning valage peale zabaglione ehk veinivahukreem.


Samal teemal

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud