Puraviku-fenkolisuupisted

Islandi taluköök, 5. saade

KOOSTISAINED

- 2–4 spl võid
- 1 suur paksemateks viiludeks lõigatud kivipuravik
- 1 suur õhukeselt viilutatud fenkol
- Soola
- Värskelt jahvatatud musta pipart
- Värsket tüümiani
- 4 paksemat röstsaiaviilu
- 2 suurt küüslauguküünt

VALMISTAMINE

Sulatage keskmiselt kuumal suurel pannil või ning kui see hakkab juba kergelt vahutama, pange pannile seeneviilud ja küpsetage need kuldpruuniks. Lisage fenkoliviilud ning küpsetage seest pehmeks ja servadest pruuniks. Maitsestage soola, pipra ja tüümianiga. Hõõruge röstitud saiaviilud küüslauguga kokku ning tõstke neile kuum mahlane puraviku-fenkolisegu.


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud