Grillkaste (Foto: http://hidblomlegabu.is/)

Grillkaste

Islandi taluköök 3, 7. saade

500 g

Koostisained
- 500 g ketšupit
- 50 g suhkrut
- 50 g melassi
- 100 ml burbooni viskit
- 2 tl Worcestershire'i kastet
- 20 g külma võid
- Soola

Valmistamine

Segage kastrulis kõik koostisained ja kuumutage keskmisel tulel umbes veerand tundi. Segage tihti, et kaste põhja ei kõrbeks. Tõstke kastrul tulelt ja lisage suts külma võid. Maitsestage kaste soola ja burbooni viskiga. Kallake grillkaste steriliseeritud purkidesse. Külmkapis säilib see kuni kuus kuud.


Samal teemal

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud