Kapsasalat (Foto: http://hidblomlegabu.is/)

Kapsasalat

Islandi taluköök 3, 7. saade

Koostisained

- ½ väike pooleks lõigatud ja õhukeselt viilutatud kapsapea, juurikas eemaldatud
- 2 keskmise suurusega porgandit, jämedalt riivitud
- 1 väike sibul, peeneks hakitud
- 100 g majoneesi
- 1 spl valge veini äädikat
- Soola ja värskelt jahvatatud musta pipart

Valmistamine

Segage kõik suures kausis kokku ning maitsestage soola ja pipraga.


Samal teemal

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud