Rohke kalatuur, 5/8 (ETV 2015)

Karpkala, Cyprimus carpio, on pärit Aasiast, kelle vanad roomlased Hiinast kunagi Euroopasse tõid. Suuresti tänu hiinlastele kasvatatakse ja süüakse karpkala kogu maailmas aastas kokku umbes 3 miljonit tonni! Karpkala kasvatatakse ka Eestis. Kuidas seda tehakse ja mida maitsvat temast valmistada saab, uurib saatejuht Gaute Kivistik Tartumaal Kalda pere karpkalakasvatuses. Režissöör Maire Radsin, toimetaja Marika Kaasik, produtsent Ene-Maris Tali.


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud