Video

Baklažaani eelroog grillpannil

Koori baklažaanid õhukese koorega.

Lõika tükkideks (umbes pooleks) ja siis viiluta umbes 1cm viiludeks.

Raputa peale soola, sool tõmbab üleliigse vee välja.

Jäta soolaga seisma vähemalt pooleks päevaks.

Pane grillpann sooja, kalla sellele veidike õli.

Lao viilud kuumale pannile, lase küpseda, prae kergelt pruuniks, keera teine külg, vajadusel lisa õli.

Tõsta grillitud viilud kandikule, haki küüslauk ja petersell ja raputa need baklažaanile.


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar