Video

Läätse-lillkapsa hautis indiapäraselt

Eeva toit külmutatud köögiviljadega.

Koostisosad:
1 sibul
1 porgand
2 küünt küüslauku
tükike ingverit
2 tl karripulbrit
1 tl magusat paprikapulbrit (soovi korral)
1 väike lillkapsaspsas
3 tassi vett
1 tass punaseid läätsi
koriandrit, peterselli, sibulat vms värsket rohelist
maitsestamata jogurtit
värsket koriandrit

Kuumuta pannil rasvaine (soovitavalt palmirasv). Tükelda sibul , küüslauk ja porgand. Lisa pannile ning kuumuta 2-3min. Seejärel lisa karri -ja paprikapulber, kuumuta veel hetk ja lisa läätsed ning vesi. Hauta 5 min ja lisa õisikuteks tükeldatud lillkapsas, hauta kaane all kuni kõik koostisodad on valmis (5-10min). Lillkapsas peaks jääma kergelt krõmpsuv.

NB! Kui kasutad külmutatud köögivilju, ära sulata neid enne,vaid lisa külmununa toidule.

Naudi maitsestamata jogurti ja maitserohelisega.

Toimetas
Mariell Raisma

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar