Video

Kruubi-köögiviljapuder

Lia traditsiooniline Kadripäeva toit

Kruubi-köögiviljapuder

Neljale

800g kartuleid ( 5-6 tk)
200 g porgandit ( 2-3 tk)
200 g pastinaaki ( 2 tk)
3 dl odrakruupe
1, 2- 1,5 l vett
Soola, musta pipart
Kartulimaitseainet

Serveerimiseks:
250 g peekonit
2 sibulat
Lehtpeterselli, tilli

Koori ja tükelda kartulid, porgandid ning pastinaak suupärasteks kuubikuteks. Pane soolaga maitsestatud keeva vette. Aseta peale pestud kruubid (ära sega). Hauta malmpotis pliidil 45 minutit või ahjus 180 kraadi juures 1, 5 tundi, kuni kõik ained on hästi pehmed. Maitsesta soola-pipra ja kartulimaitseinega, sega ühtlaseks pudruks. Tükelda peekon ja pruunista pannil, lisa hakitud sibulad ning prae, kuni sibul klaasjas ja peekon krõbe. Serveeri putru peekoni ja sibulaga, puista üle hakitud maitserohelisega. Putru võib teha suure pajatäie, nii saab seda järgmisel päeval ka praadida.


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud