Video

Aili kapsapirukas

Taigen:

4 kl jahu

1 kl vett

250 g margariini

2 tl äädikat

suhkur

sool

Sulata margariin, lisa külm vesi, sega ülejäänud ainetega ja pane külmkappi seisma.

Täidis:

värske kapsas

1/2 sibulat

1-2 keedetud muna

2 toorest muna

sool

pipar

õli või võid praadimiseks

Haki kapsas peeneks, kuumuta pannil poolpehmeks, lisa hakitud sibul ja kuumuta veel pisut. Maitsesta soola ja pipraga ja pane segu jahtuma. Jahtunud kapsale lisa hakitud keedetud muna, sega korralikult läbi, lisa veel kaks toorest muna ning sega ühtlaseks massiks.

Rulli tainas üsna õhukeseks. Laota kapsamass taignale, keera pirukas kinni. Sellest taigna kogusest saad 2 piklikku pirukat.

Määri munaga ja küpseta ahjus 200 kraadi juures kuldpruuniks.


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Kommenteerimine on lubatud registreeritud kasutajatele!Olete sisseloginud kui {{userAlias}}
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Autendi ja kommenteeri ID-kaardiga.
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud