Video

Vaata veel

Koorene valgete juurviljade hautis

Retsept kahele

1 keskmine nuikapsas

1 suurem pastinaak

1 suurem või 2 väiksemat mustjuurt

Sidruni- või laimimahla


100 g suitsusinki või peekonit

2 küüslauguküünt

1 oks rosmariini

½ potti tüümianit

1 keskmine mugulsibul või porrut

150 ml valget veini või õunasiidrit

8 kirsstomatit


150 ml 35% rõõska koort

soola-pipart

värsket peterselli


Koori mustjuur, lõika paari sentimeetristeks juppideks ja aseta sidruniga maitsestatud vette.

Koori nuikapsas ja pastinaak, lõika väiksemateks tükkideks.

Lõika sink ribadeks ja prae pannil.

Haki sibul ja küüslauk ning lisa pannile.

Lisa rosmariin ja tüümian.


Lisa pannile juurviljad ja lase mõni minut praadida.

Lisa valge vein ja kuumuta veel mõned minutid.

Poolita tomatid ja lisa pannile.

Maitsesta soola ja pipraga.

Lisa rõõskkoor ja hauta rooga umbes 10-15 minutit kuni juurviljad on peaaegu pehmed.

Serveerimisel puista roale hakitud peterselli.


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar