Video

Vaata veel

Kõrvitsapüreesupp

Kõrvitsapüreesupp neljale

1 kg kõrvitsat
üks sibul
üks porgand
üks apelsin
1-2 tl soola
1 tl viie pipra segu
3 tl ingverisiirupit
200 g sulatatud juustu
peotäis kõrvitsaseemneid ja piiniapähkleid

Pane tükeldatud porgand ja sibul vette keema nii, et need oleks kaetud. Lisa vette teelusikatäis soola. 15 minuti pärast, kui porgand ja sibul on pehmeks keenud, pane hulka tükeldatud kõrvits ning keeda, kuni kõrvits on pehme.
Tõsta pott tulelt ja lase jahtuda. Lisa juurviljadele apelsinist pressitud mahl ning püreesta. Veel läheb sisse sulatatud juust, piprasegu, ingverisiirup, vajadusel soola.
Püreesta veel ning serveeri koos kõrvitsaseemnete ja piiniapähklitega.


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar

Viimati lisatud