Video

Vaata veel

Kõrvitsakreem

750 g kõrvitsatükke

1 terve küüslaugupea

1-2 laimi - koor ja mahl

1 tl paprikapulbrit

1 purk valgeid ube

3-4 sentimeetrine jupp ingverit

kaunistuseks granaatõunaseemneid

1-2 tl soola(helbeid)


Lõika kõrvits tükkideks. Laota ahjuplaadile. Mässi küüslauk (otsd ära lõigatud) fooliumisse. Tõsta kõrvitsate juurde. Rösti 200 kraadi juures pool tundi kuni 45 minutit, kuni kõrvitsale tekivad kuldsed röstimisjäljed. Jahuta.

Tõsta kõrvitsatükid püreerimisanumasse. Pigista küüslauguküüntest välja pehme sisu. Lisa laimikoor ja -mahl, paprika, oad (nõrutatult), riivitud ingver. Püreesta.

Maitse ja lisa vajadusel laimimahla. Serveeri granaatõunaseemnetega ülepuistatult.


Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Kommenteerimine on lubatud registreeritud kasutajatele!Olete sisseloginud kui {{userAlias}}
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Autendi ja kommenteeri ID-kaardiga.
Lisa uus kommentaar