Aasta muusik Oleg Pissarenko
HETKEL EETRIS
06:55    Terevisioon
 »  Lihtne lahtine pirukas (quiche) ricotta kohupiima ja mozzarella juustuga
  • E 15.02 – Koorene põldoasupp
  • K 17.02 – Pannkoogid
  • N 18.02 – Silgu-sibulaleib

  • E 08.02 – Kollase herne cappuccino ja suitsuribi
  • T 09.02 – Lahtine pirukas punapeedi, mozzarella ja ricotta kohupiimaga
  • K 10.02 – Meekook (vanaema retsept)
  • N 11.02 – Tugitooliolümpialase hommikueine ehk pannkoogid kahele Kanada moel
  • R 12.02 – Herberti kaaslane – toorjuustuga risotolaadne roog

  • E 01.02 – Aedoa-tomatihautis suitsulihaga
  • K 03.02 – Sushi; tsume kaste
  • N 04.02 – Suvi südatalvel ehk tuline risoto

  • E 25.01 – Šokolaaditort tsitrusemarmelaadiga
  • K 27.01 – Aasiapärane salat lõhega
  • N 28.01 – Piimtshai; Vintage kanapirukas
  • R 29.01 – Kreemine munapuder

  • E 18.01 – Lõhe-brokolistruudel
  • T 19.01 – Pasta Carbonara
  • K 20.01 – Nizza salat
  • N 21.01 – Talvine teekana

  • T 12.01 – Caesari salat parma singi krõpsude ja karamellmaasikatega
  • K 13.01 – Šokolaadisuflee sooja marjasalatiga

  • E 04.01 – Porgandi-astelpajuvaht
  • T 05.01 – Salat värske rukolapesto, grillitud paprika ja päikesekuivatatud tomatitega
  • K 06.01 – Õunakook pohlade ja vaniljejäätisega
  • N 07.01 – Kana kuldses kastmes

  • E 14.12 – Vürtsika teega pošeeritud pirnid
  • T 15.12 – Pavlova
  • K 16.12 – Marineeritud heeringas keedetud kartuli ja hapukoorega kuuele
  • N 17.12 – Kerged jõulud ehk pardikoib omas mahlas hää hapukapsaga

  • E 07.12 – Kirsiõllesai
  • K 09.12 – Ratatouille kitsejuustuga
  • N 10.12 – Kõhukas kala köögiviljadega

  • E 30.11 – Hautatud punane kapsas liharulaadiga
  • K 02.12 – Kergelt suitsutatud lõhefilee vahuveinikastmes
  • N 03.12 – Ahjusalat kõrvitsast, kanast ja sibulast

  • E 23.11 – Räim tomatis
  • Jõuluhõnguline pannkoogikarp
  • T 24.11 – Küpsetatud Lõhefilee spargli ja rohekarpide-porgandivahuga
  • K 25.11 – Böfstrooganov
  • N 26.11 – Halvasti tehtud pasta ehk gnocch’id lisandiga
  • R 27.11 – PÖFF a la tartar

  • E 16.11 – Põdra-wallenbergare
  • T 17.11 – Taipärane kana-köögiviljasupp koriandri ja mango-mozzarella bruchetta'ga!
  • K 18.11 – Kohupiima-banaanikook
  • N 19.11 – Täiuslik juustu-sibulapirukaeine

  • E 09.11 – Vürtsikas porgandi-pastinaagisupp
  • T 10.11 – Värske pasta papardelle, tursafilee salvei-laimikastmes
  • K 11.11 – Ingveriga küpsetatud kuldmerikoger
  • N 12.11 – Tuliselt tuisule vastu ehk gulyas-supp Ungarist
  • R 13.11 – Burrito loomaliha ja Chilli con carne

  • E 02.11 – Räimed estragonimajoneesiga
  • K 04.11 – Pissaladier
  • N 05.11 – Räimed Aasia aktsendiga; aasiapärane kurgisalat; seesaminuudlid
  • R 06.11 – Valge šokolaadi südamega mannakoogike, vaniljemustikajäätis, mustikakaste ja safrani tarretis

  • E 26.10 – Coq au vin
  • T 27.10 – Lihtne lahtine pirukas (quiche) ricotta kohupiima ja mozzarella juustuga
  • K 28.10 – Kookosekarrisupp kana ja brokoliga
  • N 29.10 – Küpsekartulid maitsvate täidistega
  • R 30.10 – Mirteli kitsejuustu-murakamoosikook

  • E 19.10 – Lahtine kõrvitsapirukas
  • T 20.10 – Pardirinnafilee mee ja vürtsipipraga, marineeritud kõrvits ja couscous
  • K 21.10 – Tarte Tatin ehk õunakook
  • N 22.10 – Kalafilee mee-vahuveini glasuuri ning punapeedi lisandiga

  • E 12.10 – Saiavorm
  • T 13.10 – Kuumsuitsulõhe-rullbiskviit
  • K 14.10 – Caesari salat kanafileega
  • N 15.10 – Kõrvitsašnitsel tartar-kastme ja värske salatiga

  • E 05.10 – Haldjaleiva leivameister Annely Maksani leivateo retsept
  • T 06.10 – Ökomuti peedi-pannileib
  • K 07.10 – Kreekapähklisai jogurtivõiga
  • N 08.10 – Peedi-odrakarask, kui pannileib ei õnnestu

  • E 28.09 – Munapuder ahjutomatitega
  • T 29.09 – Kartulipuder tambitud soolaubade ja suitsukiluga
  • K 30.09 – Sügisene hommikusöök
  • N 01.10 – Sõmer kruubipuder õunamahlakastmes kalaga

  • T 22.09 – Õunapommikook ploomidega
  • K 23.09 – Risoto kukeseentega
  • N 24.09 – Kanamaks kukeseente ja pohladega

  • E 14.09 – Paradiisiõunad kitsejuustuga

  • E 07.09 – Seene-bruschetta

  • E 31.08 – Herne-küüslaugusupp lestafileega
  • T 01.09 – Eesti triipahven nuikapsa ja punapeedi carpaccio ning salveimaitselise kalaleemega
  • K 02.09 – Kreembrülee vanilje ja värskete marjadega
  • N 03.09 – Sügis võileival!

  • E 24.08 – Jõevähid näkileiva ja tillimajoneesiga
  • T 25.08 – Puraviku-kukeseenepirukad
  • K 26.08 – Sibulasupp
  • N 27.08 – Pirukas marineeritud sibulaga
  • R 28.08 – Kukeseenekaste
  • R 28.08 – Müroplaanimoos

  • E 15.06 – Aurutatud sidruni-kana
  • T 16.06 – Kana-couscous köögiviljade ja seentega
  • K 17.06 – Pelmeenid
  • N 18.06 – Valge šokolaadi ja kohupiimakreemi tort
  • R 19.06 – Öise kalamehe supp

  • E 08.06 – Suveõhtu magustoit
  • T 09.06 – Seeneratatouille küpsetatud forelliga
  • K 10.06 – Kohupiima brûlée ja oblika ja rohelise õuna sorbee
  • N 11.06 – Ahjukartulid hea ja paremaga
  • R 12.06 – Kana- ja galangalisupp

  • E 01.06 – Puljongis posheeritud lõhe grillitud suvikõrvitsaga
  • T 02.06 – Spinatispagetid aedvilja ja kanalihaga
  • K 03.06 – Rullbiskviit vahukoore ja maasikatega
  • N 04.06 – Kana aedviljade ja chorizo'ga
  • R 05.06 – Suvikõrvitsa-porgandisalat parmesaniga

  • E 25.05 – Haugifileed tomati ja fenkoliga
  • T 26.05 – Kanafilee rohelise pipra kartulitega õllekastmes
  • K 27.05 – Kõrvenõgese- ja hapuoblikasupp vutimunadega
  • N 28.05 – Peedi-, peki-, baklažaani- ja sulugunijuustupirukad
  • R 29.05 – Köögiviljakarri bataadiga

  • E 18.05 – Riisi crème brûlée, rabarberi-confit
  • T 19.05 – Juustused kanahakklihapallid aedviljadega
  • K 20.05 – Kanamaksa mousse astelpaju- ja võilillemoosiga
  • N 21.05 – Sepamaa rabarberimagus
  • R 22.05 – Vietnami kalmaarisalat

  • E 11.05 – Suitsulõheterriin jänesekapsaga
  • T 12.05 – Selleri-sinihallitusjuustukattega sealiha
  • K 13.05 – Spagetid hiidkrevettidega värskes tomatikastmes
  • N 14.05 – Rabarberikook
  • R 15.05 – Lõhesalat

  • E 04.05 – Maapirni-võilille salat
  • T 05.05 – Hautatud kalarullid aedviljadel
  • K 06.05 – Basiilikuga marineeritud sealiha vahemere ratatouillega
  • N 07.05 – Külm vahukoore-šokolaaditort
  • R 08.05 – Yaki Soba

  • E 27.04 – Tomati-karulaugu risoto
  • T 28.04 – Ahjustrooganov kanast
  • K 29.04 – Vene okroshka supp kaljaga
  • N 30.04 – Pastasalat kuumsuitsulõhe ning muu hea ja paremaga

  • E 20.04 – Saltimbocca
  • T 21.04 – Aedvilja-seenelasanje pisikese peekoniga
  • K 22.04 – Pardikoib vokkjuurviljadega
  • N 23.04 – Kevadine mustikakook
  • R 24.04 – Punane kanakarri ingveri ja roheliste hernestega

  • E 13.04 – Puuviljadega täidetud kanafilee
  • T 14.04 – Tatrapuder kuivatatud tomatite ja küüslauguga
  • K 15.04 – Küpsetatud mozzarellaga kanarind sooja kevadise salatiga
  • N 16.04 – Aedvilja-odrakruubi panniroog seente ja salaamiga
  • R 17.04 – Salat sealihast, ingverist ja kalmaarist

  • E 06.04 – Lillepotileib apelsini-basiilikuvõiga
  • T 07.04 – Maksa-seenehautis spinatiga
  • K 08.04 – Roheline hernesupp suitsusiiaga
  • N 09.04 – Lihavõttepasha

  • E 30.03 – Tomati-spinatisalat suitsumakrelli ja kõrvetatud võiga
  • T 31.03 – Pähklitega täidetud sealiharullid õunakastmes
  • K 01.04 – Šokolaadifondant
  • N 02.04 – Suvikõrvitsa-kitsejuustu pirukas
  • R 03.04 – Aurutatud kala tšillikastmega

  • E 23.03 – Üdikondid petersellisalati ja punaveinikastmega
  • T 24.03 – Juustukastmega gratineeritud sealiha-kapsahautis mustade ploomidega
  • K 25.03 – Pissaladier ehk Nizza sibula ja anšoovise pirukas
  • N 26.03 – Kohupiima-purukook
  • R 27.03 – Klaasnuudlivokk

  • E 16.03 – Õunas küpsetatud šuflee tüümianikastmega
  • T 17.03 – Hakkliha-tatrakotletid seenekastmega
  • K 18.03 – Hiina nuudlid kanaga
  • N 19.03 – Ahjuvõileivad seente ja artišokkidega
  • R 20.03 – Teriyaki lõhe misosupi ja sobanuudlitega

  • E 09.03 – Shvipsis kana
  • T 10.03 – Peedi-sealihapada kartulipüreega
  • K 11.03 – Forell (carpaccio, tar-tar, graaviforell, praetud)
  • N 12.03 – Šokolaadi–kohvikeeks
  • R 13.03 – Pomelo ja kreveti miang

  • E 02.03 – Juustuga täidetud fondant-kartulid
  • T 03.03 – Spinatispagetid hakklihaga
  • K 04.03 – Tomatisupp kitsejuustu-crostinidega
  • N 05.03 – Hommikune salat peekoni ja „kadunud munaga“
  • R 06.03 – Röstitud bataadi salat

  • E 23.02 – Pošeeritud punase sibula tarte-tatin, kitsejuustu ning mee-tüümiani dressinguga
  • K 25.02 – Ahjus röstitud peet räimedega
  • N 26.02 – Marjapirukas

  • E 16.02 – Suitsukala brandade röstitud paprikaga
  • T 17.02 – Nuudlikapsarullid seenekastmes
  • K 18.02 – Guljašš kanalihaga
  • N 19.02 – Õhuline kohupiimavorm marjakisselliga
  • R 20.02 – Täidetud baklažaan mustade ubadega

  • E 09.02 – Lindströmi pihvid
  • T 10.02 – Flambeeritud vasikaneerud glasuuritud õuntega
  • K 11.02 – Isetehtud pasta suitsukanaga
  • N 12.02 – Ahvenafileed grillitud baklažaani ja tartar-kastmega
  • R 13.02 – Sealihavokk

  • E 02.02 – Polenta rotollo fetajuustu ja sidruniga
  • T 03.02 – Kanavokk fetajuustuga
  • K 04.02 – Tatrapliin siiamarja, punase sibula ja hapukoorega
  • N 05.02 – Šokolaaditerriin
  • R 06.02 – Metsaseente salat

  • E 26.01 – Lõhe-kulebjaka
  • T 27.01 – Grillvorstiga täidetud käharkapsas, pirnisinepiga
  • K 28.01 – Vasikasteik ahjukartulitega
  • N 29.01 – Kotletivõileivad röstitud paprikaga
  • R 30.01 – Fritüüris praetud kala

  • E 19.01 – Valge kala En Papillote
  • T 20.01 – Aprikoosi ja mandlitega täidetud seafileerulaad, kooresed karrikartulid
  • N 22.01 – Tagliatelled röstitud tomati, küüslaugu ja baklažaani kastmega
  • R 23.01 – Köögiviljakarri

  • E 12.01 – Hautatud seapõsed Savoi kapsa ja šalottsibulaleemega
  • T 13.01 – Kana-kartulivorm spinatikastmega
  • R 16.01 – Cao lau nuudlid

  • E 05.01 – Hapukapsa püreesupp rosmariinipirukatega
  • T 06.01 – Fenneli-merekapsa pasta krevettide ja küpsetatud pähklise kalafileega
  • N 08.01 – Odrajahukarask peki ja sibulaga
  • R 09.01 – Bo la lot

  • E 22.12 – Hõõgvein Madeira koogiga
  • T 23.12 – Jõulune pikkpoiss pähklite ja puuviljadega, Vana-Tallinna balsamico siirup

  • E 15.12 – Suitsuheeringapasteet krõbedate köögiviljadega, punapeedi- ja laimisalsaga
  • T 16.12 – Marengo kana
  • K 17.12 – Põrsamedaljonid hapukapsa ja kartuli-selleri püreega
  • R 19.12 – Pardirind kolmemaitselise kastmega

  • E 08.12 – Jõuluhommikusöök uputatud muna ja õuna beurre blanc'iga
  • T 09.12 – Hakklihahautis kookospiimaga
  • K 10.12 – Küpsetatud veisefilee seente sabayonikastmega
  • N 11.12 – Tumeda šokolaadi tort
  • R 12.12 – Klaasnuudli-kreveti vokk

  • E 01.12 – Kalapirukas tursast ja lõhest, kartuli-galetti'ga
  • T 02.12 – Piccata Milanese kanalihast, röstitud köögivili
  • K 03.12 – Praetud pardirind hapukapsa ja kalvadose kastmega
  • N 04.12 – Peetri lootsikud
  • R 05.12 – Salat marineeritud krevettidest koos riivitud kookosega

  • E 24.11 – Loomasabasalat, karamelliseeritud šalottsibula ja sinepivinegretiga
  • T 25.11 – Juustune ahjustrooganov kanast
  • K 26.11 – Küpsetatud kitsejuust kreeka moodi
  • N 27.11 – Sinepitursk ja skåne kartulid
  • R 28.11 – Tempura krevetid mango-tšilli kastmega

  • K 19.11 – Praetud koha, kaalikas ja tomatikaste
  • N 20.11 – Jõhvikarullid martsipaniga

  • E 10.11 – Röstitud lõhe, fenkoli-confit, rohelise oliivi-tapenade, vierge kastmega
  • T 11.11 – Peekoni ja sibulaga täidetud seapraad, kooresed mulgikapsad mustade ploomidega
  • K 12.11 – Praetud tiigerkrevettid sidruni-aioliga
  • N 13.11 – Riisivaht puuviljadega
  • R 14.11 – Chevice küpsetatud kala salat

  • E 03.11 – Panzanellasalat baklažaani caviari bruschettaga
  • T 04.11 – Ürdi-mozzarellaga üleküpsetatud seafilee spinatikartulitega
  • K 05.11 – Hamburger hanemaksa ja sibulamarmelaadiga
  • N 06.11 – Hommikune salat vutimunadega
  • R 07.11 – Roheline karri krevettidega

  • E 27.10 – Sarapuupähkli- ja peterselli-gnocchid, õuna-selleri salatiga
  • T 28.10 – Õuntega täidetud kanafilee
  • K 29.10 – Peedi consomme
  • R 31.10 – Dtom yam

  • E 20.10 – Salvei kõrvitsasupp, maisi-seedermänniseemne muffiniga
  • T 21.10 – Aedviljapaneeringus kohafilee
  • K 22.10 – Praetud koha tortellinidega värske basiiliku kastmega
  • R 24.10 – Kalmaarisalat

  • E 13.10 – Pullimuna rillette, rohelise tomati fondüü röstitud Melba´ga
  • T 14.10 – Sealihapada õllega, ürdikartulid
  • K 15.10 – Tervelt röstitud kana küüslaugu ja meega
  • N 16.10 – Õuna tarte tatin ehk tagurpidi õunakook
  • R 17.10 – Krevetisupp laimiviiludega

  • E 06.10 – Rohelise teega täidetud kanarind türgiubadega
  • T 07.10 – Seene-kartuli panniroog peekoni ja kruupidega
  • K 08.10 – Röstitud kana, täidetud kanakints ja õrn sinepikaste
  • N 09.10 – Ahjuõunad
  • R 10.10 – Tom kha kai - kookoskreemi kanasupp

  • E 29.09 – Kanamaksasalat pihlakakrutoonidega
  • T 30.09 – Sacheri tort
  • N 02.10 – Lehttaignast õuna-rummi pirukas
  • R 03.10 – Cha ca la Vong nuudlid

  • E 22.09 – Raudteejaama kana
  • T 23.09 – Vaarika-toorjuustukook šokolaadikattega
  • K 24.09 – Grillitud veisesisefilee kukeseenekastmes
  • N 25.09 – Üks sügishommikune omlett röstitud kõrvitsaga

  • E 15.09 – Juurselleri remulaad parmasingi ja kirsstomatitega
  • T 16.09 – Šveitsi õunatort
  • K 17.09 – Peedi-orsotto eesti kitsejuustu ja tilliõliga
  • N 18.09 – Klassikaline BBQ Symphony Cheescake - a la San Diego
  • R 19.09 – Klaasnuudlisalat

  • E 08.09 – Metsaseened polenta ja parmesaniga
  • T 09.09 – Sealiha puuviljade ja sinihallitusjuustuga
  • K 10.09 – Valge oa supp
  • N 11.09 – Ahjupeedid kitsejuustu ja hummusega
  • R 12.09 – Kanavokk munanuudlitega

  • E 01.09 – Röstitud tursk, tursamaksa vaht ja tomati relish
  • T 02.09 – Forelli-kartulivorm spinatikastmega
  • K 03.09 – Soe õunakook seedermänni seemnetega
  • N 04.09 – Marja-mandli krõbedik grillilt
  • R 05.09 – Kana punase karri kastmes

  • T 26.08 – Kanafrikassee ingveri ja pähklitega, meeriis
  • K 27.08 – Kukeseened ja vutimunad lehttaignakorvis
  • N 28.08 – Kukeseene-suvikõrvitsapirukas
  • R 29.08 – Vietnami kanasalat

  • E 16.06 – Tiramisu murelitega
  • T 17.06 – Kana ahjustroganov seentega
  • K 18.06 – Toorjuustutort värske maasika kastmega
  • N 19.06 – Grillitud pardi-confit mozzarellasalatiga
  • R 20.06 – Austrid kolme salsaga

  • E 09.06 – Maasika-Pavlova koogid
  • T 10.06 – Kruubi-kartulivorm seente ja kanalihaga
  • K 11.06 – Hapukoore-kreveti pirukas
  • R 13.06 – Forelli-tar-tar miso kastmega

  • E 02.06 – Spinati-rikottatäidisega teokarbid
  • T 03.06 – Ubade, porru ja tomatitega küpsetatud kanarind
  • K 04.06 – Rabarberi-bezeekook
  • N 05.06 – Tom Yum, hapukas-vürtsikas sidrunheina-seafileesupp
  • R 06.06 – Tervelt küpsetatud lõhe noore kartuli ja jõevähisabadega

  • E 26.05 – Caesari salat karulauguga
  • T 27.05 – Üleküpsetatud kalarullid munakastmega
  • K 28.05 – Rabarberikook
  • N 29.05 – Vitello Tonnato
  • R 30.05 – Grillitud kitsejuust kõrvenõgesega

  • E 19.05 – Martsipani-rabarberikook
  • T 20.05 – Sinepitursk ja hautatud kartulid
  • K 21.05 – Rabarberikisell kohupiimavahuga
  • N 22.05 – Praetud vasikaharknääre mündikastmega
  • R 23.05 – Kammkarbid kimchi-stiilis

  • E 12.05 – Spinati-suitsukalasalat
  • T 13.05 – Kanafilee puuviljade ja sinihallitusjuustuga
  • K 14.05 – Rabarberi-hapukoorekook
  • N 15.05 – Vürtsidega röstitud seafilee serveeritud salatipadjal
  • R 16.05 – Pardifilee õuntega

  • E 05.05 – Halvaa-küpsisetort
  • T 06.05 – Forellilasagne mereandidega
  • K 07.05 – Rosina-sidrunikeeks
  • N 08.05 – Meremehepihvid
  • R 09.05 – Emadepäeva kiusatus ehk maasika mille-feuille

  • E 28.04 – Suvikõrvitsapaneeringus kohafilee
  • T 29.04 – Pikkpoiss pähklite ja juustuga; sspinatikartulid
  • K 30.04 – Martsipani-puuviljakeeks
  • R 02.05 – Kreembrülee rabarberiga

  • E 21.04 – Täidetud krepid suitsuforelli ja brokolitäidisega
  • T 22.04 – Kanakoivad väikese ingveriga sidrunheina-marmelaadikastmes
  • K 23.04 – Šokolaadi-kohvikeeks
  • N 24.04 – Röstitud sealiha serveeritud Jus Lié ja ahjukartulitega
  • R 25.04 – Küpsetatud kuldmerikoger sibulasalsaga

  • E 14.04 – Rikotta gnocchi
  • T 15.04 – Feta juustu ja pähklitega täidetud seafilee, spinatipasta
  • K 16.04 – Valge šokolaadi tort astelpajuga
  • N 17.04 – Krokodillisabafilee basiilikukastme ja värske mangoga
  • R 18.04 – Kuninglik hommikusöök kahele

  • E 07.04 – Pirni-sinihallitusjuustu pirukas
  • T 08.04 – Fenneli-juusturisotto ahjuforelliga
  • K 09.04 – Kohupiima-karamellitort
  • N 10.04 – Guljašš-supp
  • R 11.04 – Suitsukanasalat

  • E 31.03 – Napoleon
  • T 01.04 – Nisuhelvestes paneeritud kanafilee maitsevõiga
  • K 02.04 – Maasika-sulajuustu tort
  • N 03.04 – Kana- ja sealiha-terrine
  • R 04.04 – Tomati-mozarella salat kodus suitsutatud lõhega

  • E 24.03 – Tagliatelle suitsukana Gorgonzola kastmes
  • T 25.03 – Kookospiimas hautatud seafileemedaljonid sidruniriisiga
  • K 26.03 – Vaarika-Ricottatort
  • N 27.03 – Grillitud känguru seljafilee
  • R 28.03 – Šokolaadi fondant konjakimaitseliste kirssidega

  • E 17.03 – Kirsikohupiimastruudel
  • T 18.03 – Kevadine mustikakook
  • K 19.03 – Krevettide, riisi ja köögiviljadega täidetud paprika
  • N 20.03 – Veiseliha Parmentier

  • E 10.03 – Borši püreesupp
  • T 11.03 – Šampinjonipaneeringus kohafilee juustu-aedviljapasta
  • K 12.03 – Aasiapärased banaanipannkoogid jäätisega
  • N 13.03 – Grillitud seafilee sidruniputkega
  • R 14.03 – Uut moodi carpaccio

  • E 03.03 – Punase sibula tarte tatin
  • T 04.03 – Peekoni-kana kapsarullid seentega
  • K 05.03 – Ingveri–õunastruudel kaneeli–tšilli kastmega
  • N 06.03 – Lõhelasanje
  • R 07.03 – Veiseliha tartar. Veiseliha ja kartuli gratin

  • T 26.02 – Tervelt küpsetatud ürdine seasisefilee ja puraviku-kartulivorm mozzarella juustuga
  • K 27.02 – Rannakarbid meremeeste moodi
  • N 28.02 – Grillitud luts sooja peedisalatiga
  • R 29.02 – Nizza salat

  • E 18.02 – Sidrunikook
  • T 19.02 – Kookospiimas hautatud forellifilee ja krevetid
  • K 20.02 – Brie juustu pirukas
  • N 21.02 – Kala piiniaseemnekastmes

  • E 11.02 – Kõrvitsaravioolid
  • T 12.02 – Heeringakaste (silguhämmätis)
  • K 13.02 – Mille-feuille kreemjuustu ja maasikatega
  • N 14.02 – Kuum banaani tart tatin vaniljejäätisega
  • R 15.02 – Wellington

  • E 04.02 – Kohupiimaluiged
  • T 05.02 – Kanapirukas sinihallitusjuustuga
  • K 06.02 – Lehttaigna tomatipirukas
  • N 07.02 – Seafilee Noisette´id ploomidega

  • E 28.01 – Peedipesto spagettidega
  • T 29.01 – Feta juustuga gratineeritud kana-köögiviljahautis
  • K 30.01 – Lumepallisupp
  • N 31.01 – Lihtne ahjulõhe
  • R 01.02 – Aurutatud siig pastinaagi kreemiga ja valge kapsaga

  • E 21.01 – New Yorgi juustukook
  • T 22.01 – Hautatud kalarullid ja pähkliriis
  • K 23.01 – Laimikook
  • N 24.01 – Karri-teryaki kanafilee vardad banaanisalsaga
  • R 25.01 – Küülik ja kaalikas - ootamatud sõbrad (Küüliku ja kaalika pot-au-feu)

  • E 14.01 – Kartuli–räimesalat (kuuele)
  • T 15.01 – Kanaraguu seente, köögiviljade ja odrakruupidega
  • K 16.01 – Kama-mannakreem jõhvikatega
  • N 17.01 – Veiselihahautis Marengo
  • R 18.01 – Metssea pirukas juurviljade ja astelpajuga

  • E 07.01 – Suvikõrvitsa-juustusupp
  • T 08.01 – Koores hautatud seafilee ja rohelise pipra kartulid
  • K 09.01 – Kamakook mee ja pähklitega
  • N 10.01 – Florentine-pärane röstitud sealiha
  • R 11.01 – Orsotto (risotto tehtud odrakruupideist) kuivatatud puravike ja ahvenaga

  • E 17.12 – Pehme pähklipiparkook
  • T 18.12 – Tanguvorstid, kartulivorstid
  • K 19.12 – Jõulu pralineekook
  • N 20.12 – Jõuluhani
  • R 21.12 – Lambahakkliha kotletikesed tomatikastmes (küpsetatud ahjus)



  • E 10.12 – Piparkoogisaiakesed
  • T 11.12 – Peedi-sealihapada kartuli-broccolipüreega
  • K 12.12 – Sea sisefilee lehttaignas
  • N 13.12 – Kanafilee lehttaigna soe võileib
  • R 14.12 – Kanamaksapasteet



  • E 03.12 – Risto Mikkola retseptid
  • T 04.12 – Vürtsikas pähkli-kanarisotto
  • K 05.12 – Vaarika toorjuustukook sokolaadi kattega
  • N 06.12 – Sealiha hautatud Laimi ja apelsini mahlaga
  • R 07.12 – „Lanttulaatikko“ ehk kaalikavorm Soome moodi





  • E 26.11 – Soe Nizza salat
  • T 27.11 – Peekoni-kana kapsarullid seentega
  • K 28.11 – Forellipirukas
  • N 29.11 – Cordon Bleu
  • R 30.11 – Ahju baklazaanid



  • E 19.11 – Broileripasta gratään
  • T 20.11 – Piimas koos kukeseentega hautatud ahvenad
  • K 21.11 – Trühvlite põhiretsept
  • N 22.11 – Aasiapärased kalapakid
  • R 23.11 – Röstitud kõrvitsa avatud ravioli



  • E 12.11 – Peedi- kitsejuustu püreesupp
  • T 13.11 – Õlles hautatud kanalihavorm
  • K 14.11 – Mango-juustukook
  • N 15.11 – Juustu ja pestoga täidetud kanafilee nacho paneeringus, apelsinikastmega
  • R 16.11 – Kuumsuitsulõhesalat ahjutomatite ja ruukolaga



  • E 5.11 – Waldorfi salat
  • T 6.11 – Sealihalõigud á la Magyaróvár
  • K 7.11 – Broccoli-sinihallitusjuustu kreemsupp
  • E 8.11 – Veiseliha tartar lambsalati, pachot muna-kollase ja mädarõika vahuga
  • E 9.11 – Kiluvorm



  • E 29.10 – Broileripasta kooreses tomatikastmes
  • T 30.10 – Marja-mandlikoogid
  • K 31.10 – Küpsetatud forellimedaljon selleri-sinikarbihautise ja sinihallitusjuustuga
  • N 1.11 – Õuna-kohupiimakakukesed
  • R 2.11 - Kana-kõrvitsa cannelonid salvei ja suitsujuustuga




  • E 22.10 – Õunastruudel
  • T 23.10 – Kartuli-hakkliha kotletid (mugandatud retsept aastast 1893)
  • K 24.10 – Spinatispagetid kanalihaga ja ürdipangritataga
  • N 25.10 - Plokkfiskur grillitud kammkarbi ning värske salatiga
  • R 26.10 - Granny Smith
  • R 26.10 - Mustikamoosi MIKS 



  • E 15.10 - Kõrvitsapüreesupp
  • T 16.10 - Kala-köögiviljagratään sinihallitusjuustuga
  • K 17.10 - Ploomi–kohupiimakook
  • N 18.10 - Grillitud meekana, roheline salat kirsstomatitega
  • R 19.10 - Marineeritud peedid ruukola, “kadunud muna” ja parmesan
  • R 19.10 - Röstitud küüslaugusai